Fem store it- virksomheder i Danmark

Computerworld.dk har tilbage i 2014 lavet en en top 100 liste over it-virksomheder i Danmark. I toppen af listen finder du virksomheden Sitecore Corporaration A/S. Året inden var de blot nummer fire på listen, så de har taget lidt af et spring – yderst flot, må man nok tillade sig at sige. Som nummer to finder vi GN Netcom A/S, som var nummer 10 året inden, nummer tre er E-Boks A/S, nummer fire er Netic A/S og som den sidste i top fem finder vi virksomheden TIA Technology A/S, som sidste år var nummer seks.

shutterstock_390162592 Bliv guidet rigtigt

Stegmann-it.dk er en hjemmeside, som vil guide dig og hjælpe dig rundt i IT-verdenen. Den kan hjælpe dig i branding af dit eget firma, hjælpe dig til hvilket konsulentfirma, der passer til dig og dine behov, samt hjælpe dig med hvordan du bedst muligt opdaterer din hjemmeside. Derudover kan de også guide dig til hvilken PC, der passer bedst til dine behov. Naturligvis ved de også en masse om it-sikkerhed, som du ligeledes kan læse meget mere om på deres hjemmeside. Med andre ord kan du blive guidet og hjulpet på mange og vigtige punkter i forhold til din virksomhed.

Tag imod rådene – eller lad være

På stegmann-it.dk får du som sagt guides og en masse råd, som du kan benytte dig af – eller lade være. De kan naturligvis ikke komme med det perfekte svar, da alle sager og virksomheder er forskellige, og derfor også kræver forskellige værktøjer i forhold til håndtering af problematikker. Dog vil du her kunne få nogle af disse værktøjer, og så er det så op til dig selv at beslutte, hvilke du kan bruge, og hvilke du ikke kan bruge. En ting er i hvert fald sikkert: stegmann-it.dk gør alt for at hjælpe dig godt på vej i IT-verdenen.